Royaal wonen in een havezate, in een adellijk landhuis, omgeven door een slotgracht en koetshuizen. Klinkt onrealistisch? Niet in Havezate Westerheijl. Samen met Wold & Waard realiseren wij een prachtig "landgoed" op een eiland.

PlaatsLeek
OpdrachtgeverWold & Waard en Plegt - Vos
Periode2017 - 2018
Omvang12 huurwoningen en 10 koopwoningen

Samenwerken dat doen we al jaren

Wold & Waard heeft de ambitie om haar hele woningvoorraad de komende jaren energieneutraal te maken. Al jarenlang werken wij samen met Wold & Waard aan haar ambitie. Alle woningen die wij realiseren zijn Nul op de Meter, dit gaat een stapje verder dan energieneutraal. Ook in dit project zetten we samen stappen om de ambitie verder vorm te geven. Samen, omdat we voor Wold & Waard 12 huurwoningen en zelf 10 koopwoningen realiseren.

Huur en koop kunnen niet zonder elkaar

Om het plan haalbaar te maken hebben we elkaar nodig. In nauwe samenwerking hebben wij het plan ontwikkeld. Zo is een prachtig samenhangend geheel tot stand gekomen waarin koop en huur elkaar versterken. Zonder elkaar was het plan niet haalbaar.

In de 2 koetshuizen zijn elk 6 huurwoningen ondergebracht, het hoofdgebouw herbergt 10 riante herenhuizen (koop). Dit unieke nieuwbouwproject maakt wonen als een landheer bereikbaar en dat al vanaf € 225.000,- (prijsindicatie). Stuk voor stuk luxe woningen die zeer compleet opgeleverd worden. Havezate Westerheijl is een uniek project: qua locatie, maar ook qua ontwerp en sfeer.

Lees meer over van Havezate Westerheijl en de koopwoningen

De Wow-factor

Zeg nou zelf, heeft dit project de Wow-factor of niet? Havezate Westerheijl staat voor royaal en luxe wonen in een rustige omgeving met allure. Bewoners wonen op een rustiek schiereiland met een ruime, groene opzet.

Bekijk hier de 3D animatiefilm van Havezate westerheijl

De architectuur is geïnspireerd op het voormalige huize Terheijl; een statig landhuis waar de adel eeuwenlang riant woonde.

De Hoven

De Hoven is de nieuwste fase van de wijk Oostindie. Er worden de komende jaren zo’n 300 woningen gebouwd. Het gebied krijgt een natuurlijke uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen.

Een van onze enthousiaste kopers maakte deze gave video, die delen wij natuurlijk graag!