Hoff van Hollant bestaat uit 45 conceptuele appartementen die gericht zijn op een brede doelgroep. Veel aandacht is besteed aan de groen en gemeenschappelijke voorzieningen van het complex. De appartementen realiseren we aan de Hoff van Hollantlaan, een groene en centrale locatie dicht bij het centrum en het station van Rosmalen.

PlaatsRosmalen
OpdrachtgeverRohofflant VOF
Periode2020 - heden
Omvang45 conceptuele appartementen

Woonplezier voor een brede doelgroep

Het project van 45 appartementen is gericht op een brede doelgroep. Naast 12 appartementen die bestemd zijn voor de sociale huur, bestaat het project uit levensloopbestendige woningen. De appartementen variëren in grote tussen de 49m2 en de 90m2.

Groen en duurzaam

Veel aandacht is besteed aan de groen en gemeenschappelijke voorzieningen van het gebouw. Hoff van Hollant krijgt rondom het complex veel groen en een omsloten binnentuin. Gemeenschappelijke ruimten, zoals de binnentuin en de kas, creëren een ontmoetingsplek voor de toekomstige bewoners. Dit stimuleert de interactie tussen de bewoners. Het project is duurzaam en realiseren we gasloos door middel van warmtepompen. 

'Huisvanu Appartementen'

Voor de ontwikkeling en bouw van dit project passen wij het concept ‘Huisvanu Appartementen’ toe. Met dit concept ontwerpen en bouwen wij een appartementencomplex razendsnel. Daarbij gebruiken we een elementenbibliotheek met een vaste structuur en flexibele elementen, waarbij de architectuur vrij kan variëren. Door prefabricage, vaste partners en een gestandaardiseerd proces minimaliseren we risico's en zorgen we ervoor dat we de ontwikkel- en bouwtijd van een project sterk verkorten.

Meer weten?
Bert Winkelhorst
Projectmanager
+31612085836