In samenwerking met Exploitatiestichting Westerholm en Rikkers-Lubbers hebben we in Haren 13 luxe zorgappartementen voor het woon-zorgcentrum Westerholm gebouwd. De appartementen zijn gebouwd op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Haren.

PlaatsHaren
OpdrachtgeverExploitatiestichting Westerholm, Rikkers-Lubbers
Periode2016 - 2017
Omvang13 zorgappartementen

Wonen en zorg

Het Westerhuys bestaat uit 13 appartementen en heeft een eigen ingang. Het complex is verbonden met Westerholm. Bewoners kunnen hierdoor gebruik maken van de faciliteiten van het zorgcentrum. Het complex is energieneutraal, rolstoelvriendelijk, van hoge kwaliteiten en van alle gemakken voorzien.

Zelfstandig en verzorgd

Zelfstandig wonen in een luxe appartement en daarnaast zelf zorg afstemmen op persoonlijke wensen, dat is mogelijk in Het Westerhuys. Begin 2017 hebben we 13 stijlvolle appartementen opgeleverd voor Zorgcentrum Westerholm in Haren. De 13 appartementen voldoen aan specifieke woonwensen voor de doelgroep. De appartementen hebben verschillende woonoppervlaktes en variëren van 80m2 tot 130m2. De indeling bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een luxe ingerichte keuken. De appartementen hebben een aansluiting voor de telefoon, televisie, internet en een persoonsalarmeringssysteem. Elk appartement heeft een eigen terras of balkon. In de ondergelegen garage kunnen bewoners parkeren.


Meer weten?
Erik Vijfschaft
Bedrijfsleider
+31623287074