In het hart van de stad Groningen hebben wij in samenwerking met MWPO 45 appartementen gerealiseerd.

PlaatsGroningen
OpdrachtgeverMWPO
Periode2017
Omvang45 appartementen

Jakobijn

Pal naast The Student hotel, dat ook is gerealiseerd door Plegt-Vos, hebben wij in samenwerking met MWPO een appartementencomplex gerealiseerd. Het appartementencomplex, de Jakobijn, bestaat uit 45 appartementen. 

Van oude gasfabriek naar appartementencomplex

Een prachtig appartementencomplex, op de plek waar vroeger de oude gasfabriek stond! Alle appartementen beschikken over royale balkons, waardoor de bewoners kunnen genieten van de ochtend- én avondzon. De 45 appartementen hebben minimaal twee of drie slaapkamers en variëren van 60 m2 t/m 130 m2. De hoogwaardige architectuur, gecombineerd met de ruimte én de locatie maken de Jakobijn een geweldige plek om te wonen. Alle voorzieningen zijn vlakbij en ook het Noorderplantsoen en de Grote Markt liggen op loopafstand. Over een parkeerplek hoeven de bewoners niet na te denken. Hiervoor is er onder het gebouw een parkeergarage gerealiseerd. Op de begane grond bevindt zich 160 m2 kantoorruimte.

Wat gaaf is aan dit project? Het gehele complex is aardschokbestendig!

Ik zie mijn kinderen nu vaker

Begin 2018 werd appartementencomplex de Jakobijn in Groningen opgeleverd. Mireille was met haar man Freek en dochter Emmy een van de eerste bewoners. Wat Mireille het fijnst vindt aan wonen op deze plek? Daar hoeft ze niet eens over na te denken. Family time!

Afbeelding
Meer weten?
Jordan Lingsma
Commercieel Directeur
+31623923418