In Nieuwegein realiseren wij 40 appartementen voor Woningbouwcorporatie Mitros. Voor de ontwikkeling en bouw van dit project passen wij het concept 'Huisvanu Appartementen' toe.

PlaatsNieuwegein
OpdrachtgeverMitros
Periode2020 - heden
Omvang40 appartementen

In Nieuwegein realiseren wij 40 appartementen die voorrang bieden aan senioren van 65+. Deze appartementen realiseren wij voor Woningcorporatie Mitros. De locatie van dit plan is Het Hessepark in Nieuwegein. Dit park, bestaat uit het noordelijk gelegen Hesseveld en het voormalige terrein van Jutphaas Korfbal. 

JUKO Parkblokken

Bij het ontwerpen van het plan is de buurt nauw betrokken, hieruit is een ontwerp gekomen met twee appartementsgebouwen. Een gebouw van 15 en een gebouw van 25 appartementen die goed aansluiten in het groen van het park. 

We hebben samen met Mitros en WE-architecten in een goede bouwteam-samenwerking dit plan uitgewerkt. 

 'Huisvanu Appartementen'

Voor de ontwikkeling en bouw van dit project passen wij het concept ‘Huisvanu Concept’ toe. Met dit concept ontwerpen en bouwen wij een woningen razendsnel. Daarbij gebruiken we een elementenbibliotheek met een vaste structuur en flexibele elementen, waarbij de architectuur vrij kan variëren. Door prefabricage, vaste partners en een gestandaardiseerd proces minimaliseren we risico's en zorgen we ervoor dat we de ontwikkel- en bouwtijd van een project sterk verkorten. 

Meer weten?
Bert Winkelhorst
Projectmanager
+31612085836