Voor woningcorporatie Bo-Ex realiseren wij de renovatie van 353 woningen in de wijk Lombok. Deze multiculturele wijk in Utrecht krijgt een boost van buiten en een complete make-over van binnen.

PlaatsUtrecht
OpdrachtgeverBo-Ex
Periode2019 - heden
OmvangRenovatie 353 woningen

De multiculturele wijk Lombok 

Uit alle hoeken van de stad komen inwoners naar de wijk Lombok, het multiculturele hart van Utrecht. Met het nieuwe Centraal Station op loopafstand is de wijk erg toegankelijk. Lombok kenmerkt zich door haar smalle straten met sfeervolle arbeidershuisjes, trendy koffietentjes, restaurants, goedkope winkels en diverse exotische supermarkten. Wat je ook zoekt, je gaat het in Lombok zeker vinden!

Een complete make-over

In de komende twee jaar gaat de wijk flink op de schop. Het uiterlijk, waar deze wijk om bekend staat, blijft behouden. De woningen krijgen nieuwe ramen, kozijnen en beter geïsoleerde maatregelen. De binnenkant krijgt ook een grote make-over. Zo vervangen we het hang- en sluitwerk en vernieuwen we de keuken, badkamer en het toilet. Naast de verbetering van het wooncomfort krijgt het energielabel ook een boost. Zo gaan de woningen van energielabel F naar A! Zo is de wijk helemaal klaar voor de toekomst. 

Meer weten?
Floris Wijnberg
Bedrijfsleider
+31610455082