Het nieuwbouwproject Leef! in Loevestein bestaat uit 2 halfvrijstaande, 4 tweekappers en 9 rijwoningen in een strakke en robuuste architectuur. Het project ligt in de geliefde, kindvriendelijke nieuwbouwwijk Loevestein. Hier woon je heerlijk rustig en landelijk, maar ook met alle voorzieningen bij de hand. Een ideale woonomgeving!

PlaatsLoevestein

Weids wonen
Leef! in Loevestein ligt aan de oostkant van Gorredijk. Een ideale plek, want je bent zo in het centrum, maar je hebt ook in de wijk alles bij de hand. Scholen, sporten, boodschappen? Je hoeft nooit ver weg! Bovendien woon je hier strategisch langs de A7 tussen Heerenveen en Drachten, dus als je wilt, zit je zo in de stadse drukte. 

Woningen
De verschillende woningen zijn allemaal in traditionale vorm ontworpen, maar met een moderne uitstraling. In de voorgevel zitten openslaande tuindeuren, haal de zon maar binnen! 

De woningen worden opgeleverd inclusief zonnepanelen en vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en de 1e verdieping. De woningen zijn zeer energiezuinig. Dat merk je elke maand weer in je woonlasten. De verkoop van de woningen start 29 november.

Halfvrijstaande woning Gemini
Op de 1e verdieping heb je 3 slaapkamers waarvan één met een romantisch Frans balkon. Ook zit hier een compleet ingerichte badkamer met hoogwaardig sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch. Op de tweede verdieping is ruimte voor nog een of twee extra kamers. Voor nog meer ruimte of luxe zijn er volop opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Tweekapper woning Libra
Vier markante tweekappers met een stoere uitstraling en een hoogwaardige afwerking. Op de eerste verdieping heb je een compleet ingerichte badkamer en 3 slaapkamers, waarvan één met een Frans balkon. Op de tweede verdieping kun je nog een extra slaapkamer realiseren. Voor wie nog meer ruimte of luxe wil, zijn er volop opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Rijwoning Serpens
De rijwoningen hebben een robuuste architectuur, waarbij de verbijzondering in de gevel voor een afwisselend straatbeeld zorgt. Elke woning heeft een eigen berging. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en op de 2e verdieping is plaats voor nog een extra kamer. De woning met de dwarskap heeft extra veel ruimte op de 2e verdieping.