Zo'n wijk als het nieuwe plan Nijgaarde in Almelo kom je tegenwoordig niet vaak tegen. De wijk is intiem, heeft karakter, het is er mooi groen en de woning is gebouwd zoals de inwonenden het hebben gekozen.

PlaatsAlmelo
OpdrachtgeverPlegt-Vos
Periode2011 - 2017
Omvang69 woningen

Nijgaarde

Nijgaarde was volop in aanbouw en de rij- en de 2/1-kapwoningen zijn reeds gerealiseerd. Wat is het een mooie woonwijk geworden! Vanaf de Nijreesweg, die nu een mooie laan is, kom je vanuit de Bornerbroeksestraat de wijk binnen. ‘Nij’ betekent nieuw en een ‘Gaarde’ is een tuin. Een betere naam is nauwelijks denkbaar.

Comfortabel en zorgeloos woonplezier

In Nijgaarde vind je mooie woningen die pure kwaliteit uitstralen. En die aan de ene kant karakteristieke, maar aan de andere kant ook weer verrassende elementen in zich heeft. Er is veel groen in de wijk. Bomenrijen, een wandelpad, een groene singel en een ondiepe wadi zorgen voor een parkachtige beleving. De woningen bieden alles wat je ervan verwacht: ze zijn modern, ruim van indeling, energiezuinig en een garantie voor comfortabel en zorgeloos woonplezier. 

Woningtypen

In Nijgaarde kan je kiezen uit een aantal vrijstaande woningen. De woningen zijn niet alleen verschillend in architectuur, grootte en indeling. Elk type woning (Monarda, Rosa en Viola) heeft zijn eigen karakter. Er is zelfs voorkeur aan de kleur van gevelstenen gegeven door de (toekomstige) bewoners. Er viel dus heel wat te kiezen. Alle woningen liggen op ruime kavels en werden standaard opgeleverd inclusief luxe tegelwerk en sanitair, luxe keuken met inbouwapparatuur én een standaard uitbouw op de begane grond van 2,40m. Uiteraard is de woning energiezuinig, heeft royale slaapkamers en een garage met eigen oprit.

Meer weten?
Renske Wiggers
Manager Vastgoedontwikkeling
+31885886000