In Leek hebben wij 18 ruime koopwoningen in Oudhollandse stijl gebouwd. Het totaal bestaat uit 10 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 2 vrijstaande woningen. De woningen kenmerken zich door de fraaie Oudhollandse architectuurstijl en de ruime kavels. Deze plek is uitermate geschikt voor iedereen die ruim wil wonen in een groene en ruim opgezette wijk.

PlaatsLeek
OpdrachtgeverPlegt-Vos
Periode2017 - 2018
Omvang10 rij-, 6 twee-onder-een-kap en 2 vrijstaande woningen

Van alle gemakken voorzien

De nieuwbouwwijk Oostindie is een ruime, groene en waterrijke wijk aan de zuidkant van Leek. Op een mooie plek, aan de rand van de wijk en op steenworp afstand van de sportvelden hebben wij 18 ruime woningen gebouwd. Scholen en voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand aanwezig en je bent binnen 20 minuten met de auto in het centrum van Groningen. 

Lekker ruim

De vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woning met garage hebben standaard een binnenmaat van ruim 11 meter diep en een breedte van maar liefst 5,75 meter. Hierdoor ontstaat een plezierige plattegrond met een ruime straatgerichte woonkeuken, een royale tuingerichte woonkamer, maar ook de slaapkamers en zolder hebben prettige afmetingen.

Praktisch zelf indelen

De rijwoningen hebben in de basis een praktische plattegrond, hierbij zijn veel indelingsvarianten mogelijk. De woning is standaard voorzien van dubbele tuindeuren en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Meer weten?
Jordan Lingsma
Commercieel Directeur
+31623923418