Aan de Pablo Picassostraat, in het mooie Leidsche Rijn in Utrecht realiseren wij in opdracht van AM een nieuw appartementencomplex. In 50 appartementen van verschillende formaten kunnen bewoners straks heerlijk wonen.

PlaatsUtrecht
OpdrachtgeverAM
Periode2020 - heden
Omvang50 appartementen

Wonen in Pablo

Aan de rand van Utrecht, in Leidsche Rijn, realiseren wij in 2020 een nieuw appartementencomplex met 50 duurzame, gasloze appartementen. Dit complex komt aan de Pablo Picassostraat. Een uitstekende plek met voorzieningen als een station, park, kinderdagverblijf en supermarkt op loopafstand. 

Voor ieder wat wils

Het complex krijgt verschillende appartementen variërend van 67m2 tot 170 m2. Of bewoners nou een twee, drie, vier, vijf of zelfs zes-kamerappartement willen, het is allemaal mogelijk. Alle appartementen hebben daarnaast een eigen balkon of dakterras, parkeerplaats en (inpandige) berging. 

De verkoop is gestart 

Wil jij op deze prachtige locatie wonen? Met voorzieningen als een station en supermarkt op loopafstand? Dat kan! De verkoop is gestart en online inschrijven is mogelijk. Meer informatie over wonen in Pablo? Klik hier

Meer weten?
Gerwin ten Hove
Projectmanager
+31613144609