In hartje Arnhem transformeren we het in 1960 gebouwde stadskantoor naar een duurzaam woongebouw bestaande uit 58 ruime, luxe en duurzame appartementen. Het woongebouw krijgt straks de naam Verto. In 2020 is de historische binnenstad van Arnhem daarmee een bijzonder gebouw rijker. De verbouwingswerkzaamheden zijn inmiddels gestart.

PlaatsArnhem
OpdrachtgeverVan der Vorm Vastgoed bv
Periode2019 - heden
Omvang58 luxe appartementen

Van kantoorgebouw uit 1960 naar 58 ruime, luxe en duurzame appartementen

Het kantoorgebouw transformeren we in samenwerking met onder andere V8 Architects tot een plek waar het goed thuiskomen is. De 58 hoogwaardig afgewerkte appartementen worden sleutelklaar opgeleverd en beschikken allemaal over een privé buitenruimte. 

Duurzame herontwikkeling

We herontwikkelen Verto Arnhem naar BENG-maatstaven door middel van verschillende duurzame oplossingen. Op het hele dak installeren we zonnepanelen, ook passen we overal driedubbelglas toe. Het gebouw heeft straks een warmteterugwinningsinstallatie en sluiten we aan op de stadsverwarming. In de hal komt een scherm te hangen dat bewoners de energieopbrengsten van het gebouw laat zien.

Verto in bruisend Arnhem

Verto is te vinden het bruisende hart van Arnhem: aan de overzijde van het Arnhemse gemeentehuis, tussen de sfeervolle winkelstraatjes en gezellige horeca- en entertainmentgelegenheden. Onder andere de Korenmarkt, het Musispark en het Bartokpark zijn op loopafstand. Stations Arnhem Centraal en Arnhem Velperpoort zijn met de fiets of het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

De artist impressions op deze pagina zijn afkomstig van V8 Architects.

Meer weten?
Jauke Klein
Commercieel Directeur
+31657959085