In samenwerking met SWZ realiseerden wij 22 duurzame terpwoningen aan de Wenckebachstraat in Breecamp-Oost Stadshagen Zwolle.

PlaatsZwolle
OpdrachtgeverSWZ
Periode2017 - 2018
Omvang22 terpwoningen

Prachtig vrij uitzicht

De terpwoningen bestaan uit 22 sociale huurwoningen in 2 bouwlagen. De naam terpwoningen verwijst naar de verhoogde plek (bastions) waarop wij de woningen hebben gebouwd. De bastions zorgen dat de overgang van de stad naar de polder wordt benadrukt. De woningen staan in het gebied Stadshagen. Een jonge, moderne wijk met het natuurgebied van Mastenbroek om de hoek. De bewoners kunnen vanuit hun woning genieten van een prachtig vrij uitzicht. 

Woon-, werk- en leefplezier staat bij ons centraal, daarom realiseerden wij voor de bewoners een parkeervoorziening op het binnenterrein. Want iedereen wil toch het liefst de auto dichtbij de deur parkeren? Zo kunnen de bewoners gemakkelijk hun auto parkeren nabij hun woning.

Duurzaam in de natuur 

Wat leuk is om te weten, iedere woning beschikt over 24 zonnepanelen en een zonneboiler. De zonneboiler zorgt voor het opwekken van warmtapwater en wordt verwarmd door middel van lucht. De woningen zijn extra goed geïsoleerd, ze beschikken over kunststofkozijnen met driedubbel beglazing. 

Meer weten?
Dita List
Projectmanager
+31622602802