In Terwijde realiseerden wij in samenwerking met LUNEE Vastgoed 22 moderne, duurzame eengezinswoningen in Terwijde. Daarnaast realiseren wij hier ook in samenwerking met LUNEE Vastgoed 35 appartementen (Waterblok) en 45 appartementen (Parkblok).

PlaatsTerwijde
OpdrachtgeverLUNEE Vastgoed
Periode2018 - 2019
Omvang22 woningen

Realisatie van Terwijde 

In de wijk Terwijde realiseerden wij in samenwerking met LUNEE Vastgoed 102 nieuwe woningen, verdeeld over drie deelprojecten. De drie projecten liggen aan het Waterwinpark in het hart van Terwijde. Wil je meer weten over de ander twee deelprojecten (Waterblok & Parkblok)? Bekijk dan: Waterblok en Parkblok Terwijde Utrecht

Ruimtelijk wonen bij het water!

In het noordelijke deel van Leidsche Rijn ligt de moderne, dynamische en waterrijke wijk: Terwijde. Brede watergangen, rietoevers en kleine bruggetjes zijn de sfeermakers in deze wijk.

Wonen in de WijdeOever betekent wonen in een groen woongebied. Bewoners kunnen  heerlijk gaan dobberen met hun eigen bootje in het natuurwater dichtbij huis. Maar dat is niet het enige, ook kunnen ze heerlijk genieten van de ondergaande zon vanaf hun eigen dakterras. Wie wil dit nou niet? Deze prachtige wijk maakt het allemaal mogelijk.

De woningen liggen op een schiereiland en beschikken aan de buitenzijde over royale puien met een terras boven het water. De gevels zijn bekleedt met houten latten. De hagen en bomen op het binnenterrein zorgen voor een prettige overgang tussen de woningen en de openbare ruimte. De WijdeOever is een autoluwe straat in de nieuwe wijk Terwijde. 

Veel voorzieningen dicht bij huis

De wijk is centraal gelegen in Nederland. Vanaf het station pak je zo de trein naar de binnenstad van Utrecht. Bewoners kunnen de boodschappen dichtbij huis doen. Het winkelcentrum Terwijde beschikt over drie grote supermarkten en verschillende speciaalzaken. Ook een grand café mag niet ontbreken in het winkelcentrum, hier kun je heerlijk koffie drinken of wat eten. Al met al heb je bijna alles dicht bij huis. 

Meer weten?
Dennis Baas
Technisch Directeur
+31653448687