Plegt-Vos betrekt jou als jonge collega actief bij de visie- en beleidsontwikkeling en stimuleert je om bedrijfsmatig mee te denken en handelen. Je leert breder en vestigingsoverstijgend kijken. Ook leer je je andere jonge collega's kennen.

Invulling programma
Collega’s in het jongerenprogramma zijn dertig jaar of jonger, hebben minimaal hbo-werk- en -denkniveau en zijn erg ambitieus. Zit je in het programma? Dan ga je een paar keer per jaar naar de jongerendag waarop telkens een nieuw thema centraal staat, zoals de toekomst of het reduceren van verspillingen. Samen gaan jullie met het onderwerp aan de slag en presenteren jullie je vernieuwende ideeën aan de organisatie. Er wordt met zorg bekeken welke ideeën toepasbaar zijn. De directie kijkt zelf natuurlijk ook nieuwsgierig mee.

Ervaringen van collega's
Jongerendagen zijn niet alleen heel waardevol, maar ook nog eens supergezellig. Benieuwd naar zo’n dag? Bekijk hieronder de vlogs van Sophie, Sjoerd en Stephan.

De jongerendag!

April 2019

Integraal samenwerken, wat is dat nou eigenlijk. Daar ging de jongerendag dit keer over. Dankzij Sophie geven we je een inkijkje in deze dag.

Oktober 2018

Twee keer per jaar organiseert een groepje jongeren uit een regio de jongerendag voor alle jongeren bij Plegt-Vos. Hoe zo'n dag er uitziet, laat Sjoerd je graag zien.

April 2018

Stephan neemt je mee naar de jongerendag van april 2018. Toen waren we in de Euroborg in Groningen.