Bij Plegt-Vos krijg je de vrijheid om je eigen rol in te vullen. Zo kun jij je gericht ontwikkelen en ben je van grote waarde voor de organisatie.

Regelmatig leg je in het performance formulier vast hoe je vanuit je talenten vorm gaat geven aan jouw rol. We maken onder meer afspraken over jouw verantwoordelijkheden en de manier waarop je bijdraagt aan de organisatiedoelen. Het is aan jou om inzichtelijk te maken wat je nodig hebt in jouw rol en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk helpt Plegt-Vos daarbij. Samen zorgen we dat je zoveel mogelijk plezier uit je werk haalt!

Zelf bepalen hoe je stage eruitziet

Stagelopen bij Plegt-Vos is anders dan bij de meeste bedrijven. Bij ons bepalen studenten namelijk zelf hoe hun stage eruitziet. Kiki Zandhuis loopt stage op de marketing & communicatie-afdeling van Plegt-Vos. Ze vertelt over haar vrijheid en de kansen die ze pakt door zelf het initiatief te nemen.

Afbeelding

Werken vanuit je talent

Marc Schuddemat is werkvoorbereider bij Plegt-Vos. Maar niet zomaar eentje. Hij werkt vanuit zijn talenten, waardoor hij de dingen vaak nét even anders doet. Met zijn sociale karakter, commerciële houding en gedrevenheid voegt hij veel waarde toe voor onze klanten.

Afbeelding