Pas afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd? Kies voor een traineeship bij Plegt-Vos! Als trainee leer je de bouwwereld goed kennen en ontdek je waar jouw talenten liggen.

Trainee bij Plegt-Vos
In twee jaar tijd vervul je vier verschillende rollen en maak je kennis met alle disciplines van het vak. Natuurlijk sta je in je groei niet alleen. Iedere maand spreek je af met je persoonlijke coach, die je ondersteunt in jouw ontwikkeling. Ook ga je een gezamenlijk coachingstraject in met andere trainees en doe je automatisch mee met het jongerenprogramma van Plegt-Vos. Nadat je je traineeship succesvol hebt doorlopen, stroom je versneld door naar een reguliere functie. Klinkt goed, toch?

Ervaringen van collega's
Milou en Bert zijn als trainee begonnen bij Plegt-Vos. Lees hieronder hun persoonlijke verhalen.

Verrassende start carrière

Direct na het afronden van de studie bouwkunde werd Milou Kottink overladen met aanbiedingen. Tientallen recruiters, HR-adviseurs en zelfs directeuren benaderden haar voor een vliegende start van haar carrière. Wij zijn heel blij dat Milou uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Maar, waarom eigenlijk?

Afbeelding

Scherp voor klant en team

Bert Winkelhorst kent alle ins en outs van ons Huisvanu-concept. Sterker nog: hij is dé man die je er alles over kan vertellen. Fitheid, vitaliteit en teamgevoel zijn belangrijke pijlers voor hem. Op de werkvloer, maar ook als hij door de weilanden racet. Hoe blijft Bert altijd scherp?

Afbeelding