Pas afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd? Kies voor een traineeship bij Plegt-Vos! Als trainee leer je de bouwwereld goed kennen en ontdek je waar jouw talenten liggen.

Trainee bij Plegt-Vos
In twee jaar tijd vervul je vier verschillende rollen en maak je kennis met alle disciplines van het vak. Natuurlijk sta je in je groei niet alleen. Iedere maand spreek je af met je persoonlijke coach, die je ondersteunt in jouw ontwikkeling. Ook ga je een gezamenlijk coachingstraject in met andere trainees en doe je automatisch mee met het jongerenprogramma van Plegt-Vos. Nadat je je traineeship succesvol hebt doorlopen, stroom je versneld door naar een reguliere functie. Klinkt goed, toch?

Ervaringen van collega's
Milou en Gerben zijn als trainee begonnen bij Plegt-Vos. Lees hieronder hun persoonlijke verhalen.

Milou, trainee

Direct na het afronden van de studie bouwkunde werd Milou Kottink overladen met aanbiedingen. Tientallen recruiters, HR-adviseurs en zelfs directeuren benaderden haar voor een vliegende start van haar carrière. Wij zijn heel blij dat Milou uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Maar, waarom eigenlijk?

Afbeelding

Gerben, trainee

Gerben Overmars is nu ruim een jaar trainee bij Plegt-Vos. Als trainee doorloopt hij in twee jaar vier verschillende rollen. Die rollen worden afgestemd op zijn eigen talenten en voorkeuren. Gerben: “De sfeer is hier zo goed. Dat is een fijne basis om invulling te kunnen geven aan mijn werk.”

Afbeelding