Grunobuurt Groningen

Grunobuurt Groningen

Nieuwbouw van 47 woningen en 1 verhuurbare ruimte met ondergrondse parkeergarage en 109 appartementen met parkeerkelder. Daarnaast hebben we infrastructurele werkzaamheden uitgevoerd, waaronder de realisatie van een betonput Energie-opslag.

De Grunobuurt is een van de oudere wijken van Groningen. Zowel de levendigheid van het centrum als de groene omgeving van het Stadspark zijn gemakkelijk bereikbaar. Door de unieke ligging en de vele uitvalswegen is de Grunobuurt met de auto en de bus prima te bereiken.


Maar de woningen zijn relatief klein, bieden weinig comfort en de bouwkundige kwaliteit is slecht. Voor de wijk is daarom samen met bewoners, gemeente en Nijestee een plan gemaakt voor een nieuwe Grunobuurt. De bestaande woningen maken in de komende jaren plaats voor nieuwbouw.

In de 2e fase, realiseren wij opnieuw 100 appartementen. Deze 2e fase is op dit moment in uitvoering.

Tags

Nieuwbouw Woningbouw Projecten Milieu Energie Conceptuele woningbouw Appartementen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!