Boost® is ons concept voor duurzame woningverbetering. Boost® maakt woningen beter, van label A tot Nul op de Meter. Hiermee krijgen woningen een energie, comfort- én waardeboost. Bewoners krijgen een gezonde en comfortabele woning met een lagere energierekening. Meer woonplezier voor bewoners. Dat is waar we het voor doen!

De 10 voordelen van Boost®

  • Altijd een passende oplossing
  • Label A, BENG of NOM
  • Voor elk woningtype een oplossing
  • Ongeacht het aantal
  • Snel inzicht met een quickscan
  • Advies op woning- én portefeuilleniveau
  • Passend bewonersproces en communicatie
  • Een energie-, comfort- en waardeboost
  • Bijbehorende lagere energierekening
  • Meer woonplezier voor bewoners

Boost in het kort

Altijd een passende oplossing

Boost® is het antwoord voor jouw verduurzamingsopgave. Met Boost® zijn er drie opties: label A, BENG, Nul op de Meter. Ongeacht het type en aantal woningen, wij hebben een oplossing. Voor de meestvoorkomende woningtypes hebben wij passende maatregelenpakketten per optie. Met onze quickscan hebben wij razendsnel inzicht in jouw businesscase. Wij kunnen zo met jou meedenken op woning-, project- en portefeuilleniveau.

Afbeelding

Wij denken mee op elk niveau

Boost® is toepasbaar op grondgebonden woningen én appartementen. Vraaggestuurd voor één enkele woning (n=1) of bijvoorbeeld per woningtype. En dat op complex-, project- én portefeuilleniveau. Wij kunnen ook overkoepelende vragen in kaart brengen. Bijvoorbeeld de hele woningvoorraad van één eigenaar of één specifiek type woning verdeeld over meerdere vastgoedeigenaren. Door de vele mogelijkheden heeft Boost® een oplossing voor vrijwel elke vastgoedportefeuille.

Afbeelding

Meer woonplezier voor bewoners

Meer woonplezier voor bewoners. Dat is waar we het voor doen. Vóór, tijdens en na verduurzaming. Bewoners kunnen rekenen op onze persoonlijke en professionele begeleiding. Lekker blijven wonen, daar zorgen we voor. Zodat bewoners direct na afloop van een heerlijke comfortabele woning én een lagere energierekening kunnen genieten.

Afbeelding

Inzicht met onze quickscan

Met onze quickscan geven wij direct en concreet inzicht in wat Boost® kan betekenen in jouw specifieke situatie. In de quickscan kunnen we ook de mogelijkheden voor reguliere woningverbeteringen meenemen en zelfs een voorzet doen voor een bijbehorende Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP).

Afbeelding

Een afspraak voor meer informatie

In een persoonlijke afspraak komt de kracht van Boost® echt naar voren. Vraag daarom vrijblijvend een afspraak aan en laat je verrassen met nieuwe inzichten én wat extra energie!

Afbeelding

Boost® in de praktijk

135 woningen in Vroomshoop

Hoe wij in Vroomshoop werken met Boost® laat Milou Kottink je zien in een projectvlog. Als trainee is zij nauw betrokken bij de bewonerscommunicatie, ze laat je ook direct zien hoe het er verder aan toe gaat.

Domesta: woonplezier op nummer één

We werken al tien jaar samen met woningcorporatie Domesta. Samen hebben we altijd en overal hetzelfde doel: tevreden bewoners. Johannes van der Boor, projectmanager bij Domesta, vertelt over onze plezierige samenwerking en mooie resultaten!

Afbeelding
Meer weten?
Alco Smorenburg
Commercieel Manager
+31613603363