Met ons concept Huisvanu leveren we maatwerk in een efficiënt proces. Dat is conceptueel bouwen. Het concept ontzorgt en biedt zekerheid, het eindresultaat is steeds weer bijzonder. Aan de slimme basis-modules kunnen extra’s worden toegevoegd, op basis van de behoefte van de bewoner. Een echt huis van u!

Maatwerk voor een confectieprijs

Huisvanu is een modulair platform waarmee snel en efficiënt woningen gerealiseerd en gerenoveerd kunnen worden. Met de gestandaardiseerde basismodules kan snel een woning worden samengesteld. Met de aanvullende modules (add-ons) kan de woning verder op maat gemaakt worden, denk bijvoorbeeld aan energie, domotica, of onderhoudspakketten. Zelfs zeer klantspecifieke behoeftes kunnen worden ingevuld door modules of add-ons tailormade te maken. Dit geldt voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Door het modulaire platform wordt maatwerk mogelijk voor een confectieprijs.

Altijd iets extra's

We besparen enorm in tijd en geld door te werken vanuit een gestandaardiseerd proces en met gestandaardiseerde modules en add-ons. De ruimte die we hierdoor creëren gebruiken we om onze woningen altijd iets extra’s mee te geven. Bijvoorbeeld in de vorm van standaard vloerverwarming, extra energiezuinigheid of betere materialen.

Snel door standaardisatie

Huisvanu is snel. Door de gestandaardiseerde werkwijze kan snel inzicht gegeven worden in mogelijkheden en kosten. Zo kan de engineering in 1 dag plaatsvinden. Door in de voorbereidingsfase intensief gebruik te maken van BIM-technieken wordt nog eens extra tijd bespaart. Ook het bouwen en renoveren gaat snel, bijvoorbeeld door het gebruik van LEAN-methodes, prefab-elementen en co-makers die op elkaar zijn ingespeeld.

Gewoon goed

Plegt-Vos is pionier in conceptuele woningbouw in Nederland. Zo werkten we als één van de eerste bouwbedrijven op basis van BIM en maakten we gebruik van verregaande prefab technieken. Inmiddels wonen ruim 45.000 mensen in een door Plegt-Vos gebouwde woning. Onze kwaliteit is gegarandeerd door de standaardisatie van processen en materialen en door de detailleringen die door de jaren heen zijn geoptimaliseerd. Ook vandaag de dag blijft Plegt-Vos met Huisvanu pionieren en vooroplopen.

Meer weten?
Jauke Klein
Commercieel Directeur
+31657959085