In Terwijde realiseerden wij Waterblok (35 appartementen) en Parkblok (45 appartementen). De 35 appartementen van Waterblok zijn ontwikkeld en gebouwd op basis van het concept Huisvanu Appartementen. Waterblok is medio 2019 al opgeleverd en Parkblok in oktober 2019.

PlaatsTerwijde
OpdrachtgeverLUNEE Vastgoed
Periode2018 - 2019
Omvang35 en 45 appartementen

Huisvanu Appartementen

De 35 woningen van Waterblok realiseerden wij op basis van het concept Huisvanu Appartementen. Vanuit het concept is voor het appartementencomplex een vaste structuur met flexibele elementen samengesteld, inclusief bijbehorende LEAN-planning voor de bouw. Vanuit deze elementenbibliotheek is het appartementencomplex snel en flexibel ontworpen en gerealiseerd. De buitenschil kon daarbij vrij variëren. Werken op basis van een concept betekent ook werken met dezelfde partners. Met hen is de volledige engineering en realisatie van het project opgepakt. 

Meer over Huisvanu Appartementen lees je hier.

Waterblok

Opvallend aan Waterblok zijn de doorlopende balkons die schuin en smaller aflopen. Ook de openingen in de galerij zorgen voor een fijn aanzicht en voldoende daglicht. De prefab badkamers dragen bij aan de snelheid van de planning en lagere ontwikkelingskosten.

Parkblok

Parkblok bestaat uit 45 appartementen en is in oktober 2019 opgeleverd. De appartementen zijn verdeeld over 2 torens van 3 en 5 verdiepingen. Opvallend is de verschillende uitstraling door enerzijds metselwerk en anderzijds witte aluminium gevelbekleding. 

Plegt-Vos Infra & Milieu is in heel Terwijde de vaste partner voor de kade en oeverbekleding.

Samen mooie dingen maken

Wij bouwen appartementen conceptueel en dat is best bijzonder. Fantastisch dat Arthur van Neerijnen van Lunee Vastgoed óók zo enthousiast is.

Meer weten?
Dennis Baas
Technisch Directeur
+31653448687